ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη στον Έβρο! Είχε κλέψει το αυτοκίνητο από την Αττική

Στον Έβρο με κλεμμένο από την Αττική αυτοκίνητο βρέθηκε ένας αλλοδαπός, ο οποίος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, μετά από καταδίωξη.

Ο αλλοδαπός δεν σταμάτησε στο σήμα στάσης που του έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, αλλά προσπάθησε να διαφύγει με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε στην ευρύτερη περιοχή των Δικέλλων στον Έβρο.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα αλλά έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο στο ύψος του κόμβου Μάκρης και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αστυνομικοί και να του βάλουν χειροπέδες. Όπως διαπίστωσαν, το αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και την περασμένη Τρίτη είχε δηλωθεί η κλοπή του σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.
Αλλά και ο οδηγός είχε έρθει παράνομα στη χώρα, χωρίς φυσικά να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί αλλοδαπών. Η προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης εξετάζει αν πρόκειται για μέλος κυκλώματος που κλέβει αυτοκίνητα και τα περνά στην Τουρκία ή την Βουλγαρία.