ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους των Ιωαννίνων

Μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στα Ιωάννινα έπεσε τελικά στα χέρια της αστυνομίας ένας αλλοδαπός που μετέφερε φορτίο χασίς με νοικιασμένο αυτοκίνητο.
Το ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες εντόπισαν οι αστυνομικοί να κινείται στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο, ο οδηγός «έσπασε» το μπλόκο με μεγάλη ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα ο συνοδηγός «ξεφορτωνόταν» από το αυτοκίνητο δύο σάκους.

Στην καταδίωξη που ακολούθησε, ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε αλλά αντιστάθηκε σθεναρά, προσπαθώντας να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει.
Στον δρόμο βρέθηκαν πεταμένοι δυο σάκοι που περιείχαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 36 κιλών και 350 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε μαζί με 240 ευρώ και ο μεταφορέας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, αντίσταση και απείθεια, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.