slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινηματογραφική ληστεία σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό – Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ!

Βασανιστές – ληστές εισεβαλαν σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό και αφού έδεσαν και βασάνισαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 2000 ευρώ σε μετρητά.

Η εισβολή του ντουέτου των αλλοδαπων κακοποιών στη βίλα του Παλαιού Ψυχικού, έγινε μερα μεσημέρι και η οικιακή βοηθός που οι ληστες εγκατέλειψαν δεμενη με tire up, ελευθερώθηκε λίγες ωρες αργότερα απο τον επιχειρηματία και τον οδηγό του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετα τις 14:30 το μεσημέρι του Σαββατου.

Στην πολυτελή κατοικία του Παλαιού Ψυχικού, βρισκόταν η Ουκρανη οικιακή βοηθός που εργάζεται 20 χρόνια στον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Ξαφνικά η γυναίκα βλέπει να πετάγονται μπροστά της δυο κουκουλοφοροι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Οι κακοποιοί χωρίς η γυναίκα να προλάβει να αντιδρασει της ορμησαν και την ακινητοποίησαν δένοντας της τα χέρια με tire up.

Στη συνέχεια έκαναν φύλλο και φτερό τη βίλα και εξαφανίστηκαν με λεία κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 2000 ευρώ σε μετρητά.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε κακή κατάσταση ο επιχειρηματίας και ο οδηγός του λίγη ώρα αργότερα όταν επέστρεψαν στο σπίτι.