ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιους δρόμους κλείνουν τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη τα έργα του μετρό

Κλειστή θα παραμείνει την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 16:00 έως τις 22:00, μία λωρίδα κυκλοφορίας, στην οδό Εγνατία, λόγω εργασιών της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε».

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του σταθμού «Βενιζέλου» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος του οικοδομικού αριθμού 66.

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται από την ελεύθερη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (μία λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη προς τα ανατολικά).

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση προς τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.