ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τη μαθητική παρέλαση

Κλειστό θα είναι τη Δευτέρα το κέντρο της Αθήνας, ενώ ανάλογες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί από την Τροχαία, σε όλους τους δήμους της Αττικής, λόγω της διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., θα πραγματοποιούνται έκτακτες ρυθμίσεις, με σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις οκτώ το πρωί και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από τις έξι και μέχρι τη λήξη των εκδηλώσεων.

Στην Αθήνα, για την κεντρική παρέλαση που ξεκινάει στις εννέα το πρωί και μέχρι να ολοκληρωθεί, θα διακοπεί η κυκλοφορία στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Συγγρού (μεταξύ των οδών Αθανασίου Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου) και στην Αθανασίου Διάκου, καθώς και στις κάθετες των παραπάνω λεωφόρων και οδών.

Για την δοξολογία στη Μητρόπολη, από τις έξι το πρωί θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Μητροπόλεως και στην λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.

Στο δήμο Πειραιά, η κυκλοφορία θα διακοπεί από τις έξι το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι, στην 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας και στη Βασιλέως Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρηγορίου Λαμπράκη.