3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλήθηκε σε απολογία για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας η Πισπιρίγκου

Σε απολογία για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της, Ίριδος και Μαλένας, κλήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την 35η ανακτρία που χειρίζεται τη σχετική δικογραφία.

Η 33χρονη, η οποία έχει ήδη παραπεμφθεί σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας, καλείται να απολογηθεί στην ανακρίτρια την προσεχή Τρίτη. Πλην όμως αναμένεται να ζητήσει πολυήμερη προθεσμία, όπως ανέφερε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την απολογία της για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και οι οποίες την θέλουν να έχει δολοφονήσει και τα τρία κορίτσια της.

Ήδη, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, η Ρούλα Πισπιρίγκου , έχει ήδη παραπεμφθεί σε δίκη για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη με τη χορήγηση κεταμίνης τον Ιανουάριο του 2022 μέσα το νοσοκομείο Παίδων.

Ακόμη με το ίδιο βούλευμα παραπέμπεται να δικαστεί και για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 μέσα στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο, στην Πάτρα.