3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κοιμόταν και πήγαν να τον ληστέψουν» λέει για το φονικό η μάνα του κτηνοτρόφου! Τι καταγγέλλουν όσοι ήταν με το θύμα!

Μέσα σε αυτό το δωμάτιο, στην κτηνοτροφική του μονάδα στο Κιλκίς, κοιμόταν ο κατηγορούμενος, όπως έκανε κάθε βράδυ καθώς φοβόταν μην του κλέψουν τα ζωντανά. Τέσσερα άτομα λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας, προσέγγισαν το χώρο και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του δωματίου.

«Χτύπησαν την πόρτα σήκω , ξύπνα άνοιξε, τσεκουριές έχει η πόρτα και με τον πυροσβεστήρα έσπασαν το τζάμι, έβαλε ο άλλος το χέρι στην πόρτα φοβήθηκε το παιδί λέει θα με σκοτώσουν. Πυροβόλησε με κλειστή την πόρτα για εκφοβισμό» λέει η μητέρα του στο star

Η σφαίρα από την καραμπίνα του κτηνοτρόφου τραυμάτισε θανάσιμα έναν από τους τέσσερις. Το θύμα ήταν 45 ετών, υπήκοος Γεωργίας ο οποίος το 2019 είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Αλικαρνασσού.

«Ούτε τους πείραξε, ούτε τον ξέραμε αυτόν τον άνθρωπο, βγήκε από τη φυλακή και ήρθε να κλείσει το δικό μου το σπίτι», προσθέτει η μητέρα.

Οι υπόλοιποι τρεις ήταν φίλοι του θύματος, οι δυο ανήλικοι. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος πριν 2 χρόνια είχε προσλάβει έναν από τους ανήλικους στη μονάδα του όμως επειδή τον έκλεβε τον απέλυσε.

Η δικηγόρος των τριών κατηγορουμένων υποστήριξε πως πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάτι άλλο και όχι η απόπειρα ληστείας. Συγκεκριμένα είπε οι άνδρες δεν πήγαν στον κτηνοτρόφο για να τον ληστέψουν αλλά για να του ζητήσουν το λόγο για… ασέλγεια σε ανήλικο!

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN

πηγή φωτογραφίας STAR