ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοντά στην αποφυλάκιση ο Κατσούλας των σατανιστών

Συνεχίζει τις προσπάθειες για να περάσει την πύλη εξόδου των αγροτικών φυλακών στην Αγυιά Χανίων ο Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος υπέβαλε νέα αίτηση αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», αυτή τη φορά ο 45χρονος σατανιστής που συγκλόνισε το πανελλήνιο, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ελευθερία.

 

 

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εισαγγελέας φέρεται να ότι έχει εισηγηθεί θετικά στην αίτηση, και κατά την τις ίδιες πληροφορίες προτείνει την αποφυλάκιση με όρους για τον άνθρωπο που σκόρπισε τον τρόμο στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Έως σήμερα έχουν γίνει γνωστές τουλάχιστον τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης του, οι οποίες όλες είχαν απορριφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Η περίπτωση του Ασημάκη Κατσούλα είναι πιο περίπλοκη από εκείνες των «συμπρωταγωνιστών» του, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι είναι ήδη ελεύθεροι.

Ο άνθρωπος με το έντονο βλέμμα, που διέδιδε στο καφέ της γειτονιάς του στην Παλλήνη ότι μπορεί να βγάλει «αλάτι από τα χέρια» και γύριζε τις κόρες των ματιών του, φρόντιζε να απασχολεί τις Αρχές ακόμη και μέσα από τη φυλακή.

Την πρώτη φορά φέρεται ότι κατάφερε μαζί με συγκρατούμενό του να επικοινωνεί μέσω τηλεφώνου με δύο αδελφές 11 και 12 χρόνων, από τις οποίες ζητούσαν να αγγίξουν απόκρυφα μέρη του σώματός τους. λέγοντας ότι είναι αστυνομικοί.

Τον Μάρτιο του 2005 πληροφορίες ανέφεραν ότι προσπάθησε να αποπλανήσει μία 23χρονη κατά τη διάρκεια της άδειάς του από τοις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη στις 23 Νοεμβρίου του 2001, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, καθώς κρίθηκε ότι επέδειξε καλή διαγωγή κατά την κράτησή της και πως δεν αποτελούσε πλέον κίνδυνο για την κοινωνία.

Δεκατρία χρόνια αργότερα, στα τέλη Μαρτίου 2014, την έξοδο από τις φυλακές Τίρυνθας είδε και ο Μάνος Δημητροκάλης, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ενώ κατά την παραμονή του στον Κορυδαλλό «κρατούσε» το λογιστήριο και χαρακτηριζόταν ως παιδί χαμηλών τόνων.

Το χρονικό των εγκλημάτων που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία

Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 1992, όταν οι παιδικοί φίλοι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών, αντίστοιχα, από την Παλλήνη έκανα τελετές μαύρης μαγείας.

Σε μία από αυτές, οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στο Κορωπί. Την έγδυσαν, την χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, την στραγγάλισαν και στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα της με βενζίνη.

Τη «θυσία» ακολούθησε άλλη μία, οκτώ μήνες αργότερα, όταν δολοφόνησαν την καμαριέρα ενός ξενοδοχείου της Αθήνας και μητέρα ενός αγοριού, την Γαρυφαλλιά Γιούργα.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας σατανιστών  και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, που συμμετείχε στις φρικτές τελετές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: