ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας για Βίκυ Σταμάτη: Απέρριψαν την αποφυλάκιση επειδή είναι φτωχή

«Πρόκειται για μια τραγωδία. Αυτή είναι πλέον ένα ναυάγιο της ζωής. Και σε ναυάγιο της ζωής θα εξελιχθεί και το παιδί της έτσι όπως πάνε τα πράγματα», σχολίασε αρχικά στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real Fm 97,8.και συνέχισε:

«Όταν γίνονταν αυτά κατά το κατηγορητήριο, η κ. Τσοχατζοπούλου δεν γνώριζε καν τον κ. Τσοχατζόπουλο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κατηγορητήριο που να αφορά τη γυναίκα του λαθρέμπορου καυσίμων, τη γυναίκα του εμπόρου ναρκωτικών, τη γυναίκα του οποιουδήποτε, να κατηγορείται. Η μοναδική γυναίκα και η μοναδική κόρη που κατηγορήθηκαν είναι του Τσοχατζόπουλου».

«Το δικαστήριο δέχτηκε ότι η κ. Τσοχατζοπούλου πάσχει ψυχικά. Δέχθηκε ότι ο χώρος στον οποίο νοσηλεύεται δεν είναι ο καταλληλότερος για να θεραπευθεί. Δέχθηκε ότι το παιδί της πάσχει παιδοψυχιατρικά λόγω της απουσίας του πατέρα και της μητέρας, δέχθηκε ότι η εξέλιξη της προσωπικότητας της δεν είναι η ιδανική για να μεγαλώσει ένα παιδί. Είπε όμως ότι παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε την κ. Τσοχατζοπούλου, γιατί σίγουρα είναι φτωχή πια, δεν έχει δουλειά και άρα, θα ξανακάνει νομιμοποίηση χρημάτων».

Διαβάστε επίσης: