ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας: Παραιτούμαι από την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη, είναι κωμικοτραγωδία

Συγκεκριμένα στη ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

"Μετά από αυτήν την κωμικοτραγωδία της "αυθορμήτου" αποδράσεως – παραδόσεως  της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου δηλώνω ότι παραιτούμαι ανεπιφύλακτα της υπερασπίσεώς της.

Τόσο προσωπικά εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου έχουμε αμετάκλητα αποφασίσει να σεβόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις και το κράτος δικαίου.

Διαφωνώ απολύτως, όπως έχω ήδη δημόσια δηλώσει, με αυτήν την ενέργεια της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου και εύχομαι αυτοί που την συμβουλεύουν ή της συμπαρίσταται σε τέτοιου είδους ενέργειες ν' αποδειχτούν αποτελεσματικοί.

Ενημέρωσα ήδη προσωπικά με επίσκεψή μου στις φυλακές τον κο Άκη Τσοχατζόπουλο και, παρά τις προτροπές του να παραμείνω συνήγορός της, αποφάσισα να παραιτηθώ.

Τόσο εγώ προσωπικώς, όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου που συμπαραστάθηκαν στην υπεράσπιση της Βασιλικής Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου καθ' όλη την διάρκεια του δικαστηρίου στον πρώτο βαθμό, καθώς και στην τελευταία νόμιμη προσπάθεια εξόδου της από τις φυλακές, ευχόμεθα στην κα Βασιλική Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου να έχει την καλύτερη απόφαση και με την αξιοποίηση της νομοθετικής ρυθμίσεως που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης να είναι σύντομα κοντά στο παιδί της και στα αγαπημένα της πρόσωπα".

 Στη ΓΑΔΑ η Βίκυ Σταμάτη – Οι πρώτες φωτογραφίες

 Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη- Πρόσωπο- κλειδί οδήγησε στη σύλληψή της

 Ποινικούς του Κορυδαλλού «βλέπουν» πίσω από την απόδραση Σταμάτη