ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ μπούκαραν στο σπίτι της πρώην γυναίκας Έλληνα εφοπλιστή!

Μία περίεργη υπόθεση με εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι της πρώην συζύγου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα στη Γλυφάδα εξετάζουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεις Νοτιοανατολικής Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ, μπούκαραν στο σπίτι της πρώην συζύγου του εφοπλιστή, στην οδό Αγίου Γερασίμου, στη Γλυφάδα και της άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ.

Όπως δήλωσε η ίδια στην κατάθεση της, οι εισβολείς, ακινητοποίησαν τον οικιακό της βοηθό και τις δύο κόρες της και μιλώντας ελληνικά ανάγκασαν την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με τη Σοφία Κούστα, ανέρχεται σε περίπου 4.000.000 ευρώ.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από την εισβολή καθώς όπως διαπίστωσαν δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην οικία.