ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Η διαφωνία για την αποχή από το μάθημα οδήγησε σε…επίθεση. 23χρονος Αλβανός τραυμάτισε 15χρονη μαθήτρια.

Μια διαφωνία για την αποχή ή όχι από το μάθημα, στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης, μετατράπηκε σε επίθεση καθώς, ένας μαθητής επιτέθηκε και τραυμάτισε 15χρονη συμμαθήτριά του.

Ολα ξεκίνησαν στις 3 Νοεμβρίου όταν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης αποφάσισαν να κάνουν αποχή. Την επόμενη ημέρα όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση αποβλήθηκαν και το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για έναν 23χρονο μαθητή, Αλβανικής καταγωγής, να επιτεθεί σε 15χρονη συμμαθήτριά του.

Σύμφωνα με το kozanilife, ο 23χρονος επιτέθηκε τόσο φραστικά όσο και σωματικά, χειροδικώντας, εκτοξεύοντας βιβλία, θρανία και ότι άλλο έβρισκε.

Η 15χρονη ενημέρωσε τη μητέρα της για το συμβάν και, παρά τις προσπάθειες του διευθυντή του σχολείου να βρεθεί μια λύση, η οικογένεια της μαθήτρια αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Ο 23χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή Κοζάνης, ενώ στη συνέχεια πήρε προθεσμία ως την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου για να απολογηθεί.

Τον ξυλοδαρμό της 15χρονης μαθήτριας, βεβαιώνει εγγράφως το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με αναφορά για τραύματα στο κεφάλι.