ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του 40χρονη Γαλλίδα! Μπούκαρε η Ιντερπόλ

Σοκ στην κοινωνία της Λαμίας προκάλεσε η αποκάλυψη μίας απίστευτης υπόθεσης ομηρίας στο κέντρο της πόλης με πρωταγωνιστή έναν 34χρονο εθνοφύλακα και θύμα μία 40χρονη γυναίκα από τη Γαλλία. Εκτός του δράστη για την υπόθεση συνελήφθη και μία 22χρονη κοπέλα που έμενε μαζί του στο διαμέρισμα και γνώριζε για την αιχμαλωσία της 40χρονης αλλά φοβόταν να μιλήσει στις αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 34χρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει
την 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε άδοξο τέλος μετά από λίγο καιρό.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο είχαν έρθει ξανά σε επικοινωνία και τελικά ο 34χρονος έπεισε την πρώην σύντροφό του να έρθει ξανά στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη το απόγευμα την υποδέχθηκε στο Σταθμό Λιανοκλαδίου και από εκεί μετέβησαν στο ισόγειο διαμέρισμα που διατηρούσε ο εθνοφύλακας στο κέντρο της πόλης.

Εκεί, όπως υποστήριξε η 40χρονη Γαλλίδα, την ξάπλωσε στο κρεββάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, της έδεσε τα χέρια και τα πόδια και αφού της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι, την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο που έβλεπε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Καθώς η 40χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής επί δύο και πλέον 24ωρα, ο πατέρας της ειδοποίησε την Interpol και το πρωί του Σαββάτου κατόπιν σχετικής ειδοποίησης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του 34χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της Γαλλίδας αφού κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της.

Στο διαμέρισμα του ακάλυπτου, βρέθηκαν κατά τις ίδιες πληροφορίες, μονωτικές ταινίες και τάι-ραπς, ένα μαντήλι και ένα μαύρο κολάρο. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι συζούσε -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- με τον 34χρονο και μία 24χρονη η οποία αν και γνώριζε για την ομηρία της Γαλλίδας, δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν.

Η κοπέλα συνελήφθη, όπως και ο 34χρονος εθνοφύλακας που αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.