3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κραυγή αγωνίας από μητέρα 14χρονης! «Η κόρη μου έχει μπλέξει σε κύκλωμα»

Μητέρα ανήλικου κοριτσιού αγωνιά για την κόρη της, καθώς πιστεύει ότι έχει πέσει στα «δίχτυα» κυκλώματος μαστροπείας και απευθύνει έκκληση για βοήθεια, για να προστατεύσει το παιδί της από τα χειρότερα.

Η μητέρα της 14χρονης εμφανίστηκε χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της και εξιστόρησε πως, ενώ η ίδια πέρασε δύο φορές καρκίνο και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, η κόρη της άρχισε να αποκτά πολύ περίεργη συμπεριφορά.

Εδώ και δύο χρόνια η μητέρα της 14χρονης είναι καλά στην υγεία της αλλά πιστεύει ότι το παιδί της ήρθε σε επαφή με ανθρώπους που την έμπλεξαν σε ύποπτα μονοπάτια.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες έβαζε τεράστιες βλεφαρίδες και νύχια, άλλαξε συμπεριφορά. Δεν μου μιλούσε όπως μιλούσαμε παλιά. Στην πορεία άρχισα να βρίσκω μέσα στο σπίτι διάφορα πρόστυχα ρούχα. Ταράχτηκα πολύ…» λέει σοκαρισμένη η μητέρα.

«Έχει νοσηλευτεί πέντε φορές γιατί παθαίνει λυποθυμικά επεισόδια χωρίς να ξέρουμε τον λόγο», προσθέτει.

Στη συνέχεια, η μητέρα μίλησε για όσα βρήκε στο σπίτι μετά από ένα από τα πρόσφατα λιποθυμικά επεισόδια της κόρης της. Συγκεκριμένα, βρήκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και άλλα δύο, πιο μικρά που πληροφορήθηκε πως ρίχνουν τους παλμούς.

«Κάνει παρέα με μια δεκαμελή παρέα, μία κοπέλα από αυτά τα άτομα εκδίδεται. Η κόρη μου το ήξερε αυτό. Πριν μια βδομάδα μαλώσαμε και μου είπε »δε χρειάζομαι τα λεφτά σου, εγώ δουλεύω»».

Η 14χρονη είπε ότι δουλεύει σε καφετέρια στα Λιόσια, όπου της πρότεινε να πάει μια φίλη της.

«Μου έχει κλέψει τις κάρτες μου, αναγκάστηκα κι έβγαλα καινούριες. Έχει κλέψει 400 ευρώ από την κάρτα της μαμάς μου. Δεν ξέρω τι τα κάνει», λέει απαρηγόρητη η μητέρα.

Δείτε όσα είπε στο STAR