ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη – Διασωληνωμένο, στην εντατική, 4χρονο, που το χτύπησε αυτοκίνητο στο…πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ, όπου είχε πάει να επισκεφτεί τη νοσηλευόμενη μητέρα του.

CACHE_620X620_1_1153900

Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύεται ένα αγοράκι 4 ετών, που βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου, μέσα στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Λίγα δευτερόλεπτα ξέφυγε της προσοχής του παππού του, το 4χρονο αγοράκι και συνέβη το μοιραίο. Το περιστατικό συνέβη στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου, όταν το παιδί άφησε το χέρι του παππού του και ενώ εκείνη τη στιγμή κινούνταν με όπισθεν ένα ΙΧ.

Ο οδηγός που δεν είχε ορατότητα χτύπησε το 4χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα αυτό να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Το αγοράκι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο του εγκεφάλου του, ενώ έχει υποστεί και ρήξη στον πνεύμονα κάτι όμως που δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς.

Το θετικό του έως τώρα περιστατικού, είναι πως αν και το αγοράκι φέρει βαριά τραύματα, δεν έχει ανέβει η ενδοκρανιακή πίεση.