ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρούσμα κορονοϊού στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων! Θετικός στον ιό ομιλητής σε εκδήλωση με δεκάδες άτομα

Κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε και στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, με αποτέλεσμα να ελάγχονται πλέον όλοι οι φοιτητές.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Τμήματος, πρόκειται για επισκέπτη που μίλησε σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρουσία άνω των 150 ατόμων.

Όπως αναφέρει σε επείγουσα ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Τμήματος, Νίκος Διγγελίδης, πρόκειται για επισκέπτη, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη των Τρικάλων το Σάββατο και την Κυριακή, 7 και 8 Μαρτίου και μίλησε σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τις Πρυτανικές αρχές προγραμματίζουμε άμεση απολύμανση των χώρων. Φαίνεται ότι τα πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής που έχουμε λάβει στο Τμήμα εδώ και 2 μήνες δεν ήταν αρκετά, αλλά δεν έχουμε άλλο τρόπο από το να ακολουθήσουμε πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο κ.Διγγελίδης και πρόσθεσε: «Ας διατηρήσουμε τη λογική και την ψυχραιμία μας – θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουμε την υγεία των φοιτητών μας, του προσωπικού, των επισκεπτών και θα ενημερώνουμε όποτε κρίνεται απαραίτητο».

Σύμφωνα με το trikalavoice, έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης, σε φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΦΑΑ που παραβρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, προκειμένου να αποφευχθεί ή να περιοριστεί η μετάδοση της νόσου.