ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτηνωδία στη Μεσαρά: Ιδιοκτήτης μεζεδοπωλείου κλώτσησε πεινασμένο γατάκι! (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ανυπεράσπιστων ζώων.

Στο χωριό Χουστουλιανά, στην Κρήτη, ιδιοκτήτης καφέ – μεζεδοπωλείου κλώτσησε με βία πεινασμένο, αδέσποτο, γατάκι επειδή νιαούριζε για φαγητό.

Σύμφωνα με καταγγελία ιδιοκτήτριας παρακείμενης επιχείρησης στο neakriti.gr, που δημοσιεύει και σχετικό βίντεο, ο 50χρονος είχε ανάψει ψησταριά και οι μυρωδιές είχαν οδηγήσει μερικά αδέσποτα στο σημείο που περίμεναν για μια λιχουδιά.

«Η γάτα ήταν κάτω από ένα τραπέζι με τουρίστες και νιαούριζε, χωρίς όμως να ενοχλεί όταν ο 50χρονος την έδιωξε και την κλώτσησε, με τους πελάτες και όσους βρισκόταν εκεί να μένουν με το στόμα ανοιχτό», περιέγραψε η κ. Ζαχαρένια.

Σύμφωνα με την ίδια ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε περίπου πριν δύο εβδομάδες, με αντίστοιχα σκηνικά με αδέσποτα ζώα να έχουν επαναληφθεί και άλλες φορές από τον 50χρονο άνδρα.

«Όταν είδαμε τι γινόταν φρικάραμε, το γατάκι το φροντίζαμε εδώ στη γειτονιά και απ’ όσο ξέρω ήταν έγκυος, όμως μετά την κακοποίησή της έχασε τα μωρά της», επισήμανε.

Για το περιστατικό κακοποίησης έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία έχει στα χέρια της και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.