ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτηνωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έφραξε το λούκι και έπνιξε ρίχνοντας νερό δύο νεογέννητα γατάκια

Γείτονας κατέγραψε με το κινητό του σε βίντεο την αποτρόπαιη πράξη του ηλικιωμένου ο οποίος έκτοτε εγκατέλειψε την οικεία του για να μην συλληφθεί

Σε μία απάνθρωπη πράξη προχώρησε ένας ηλικιωμένος στη Νέα Φιλαδέλφεια ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, καθώς έφραξε με πανί το λούκι του σπιτιού του, πήρε το λάστιχο νερού και διοχέτευσε νερό μέσα σε αυτό πνίγοντας δύο νεογέννητα γατάκια, που είχε βάλει η μητέρα τους για ασφάλεια εκεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που κατέγραψε με το κινητό του την κτηνώδη πράξη, ο δράστης είχε πει στην γειτονιά ότι θα σκοτώσει τα γατάκια. Ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο, που προέβαλε το MEGA, έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο, ενώ δεν είναι κάποιος στο σπίτι του. Ο νεαρός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και προσπάθησε να σώσει τα γατάκια, μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, πριν καταγράψει με το κινητό του την αποτρόπαιη πράξη του γείτονά του.

«Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω, ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει, τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους, ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω «σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα». Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία».

Στην γειτονιά επικρατεί οργή για την πράξη του ηλικιωμένου, στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού του οποίου κάποιοι έγραψαν με σπρέι «Φονιά τις φόλες θα τις δώσουμε να τις φας».