ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Ριτσώνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Ριτσώνας, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, θα ισχύσουν οι κάτωθι φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

  • 1η φάση εργασιών: Θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, καθ’ όλο το 24ωρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία από το 71,6οχλμ έως το 74,2οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
  • 2η φάση εργασιών: κατόπιν ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθ’ όλο το 24ωρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία στο ίδιο τμήμα (71,6ο – 74,2οχλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».