ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφορούσαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο και έκαναν διαρρήξεις!

Με κλεμμένο αυτοκίνητο έκαναν διαρρήξεις σε Καβάλα και Δράμα, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, που συνελήφθησαν τελικά από τους αστυνομικούς.

Οι δράστες είχαν κλέψει τα ξημερώματα του Σαββάτου από την πόλη της Καβάλας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν διάφορα έγγραφα και εργαλεία και είχαν πάει με αυτό σε αγροτική περιοχή όπου διέρρηξαν ένα όχημα και σε οικισμούς της Καβάλας και της Δράμας, όπου παραβίασαν τρία καταστήματα. Σε δυο από αυτά, βρήκαν χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή, δύο κινητά, διάφορα εργαλεία και έγγραφα, ενώ κατά την τελευταία διάρρηξη έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν το κλεμμένο αυτοκίνητο και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, μεταξύ των οποίων ένας φορητός υπολογιστής, δυο κινητά και εργαλεία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε στην κατοχή ενός από τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.