ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπελλο Ελλάδας με μεγάλο ντέρμπι από τα παλιά Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ρεαλιστικά και με αποκλεισμένες σχεδόν όλες τις «μεγάλες» ομάδες του Σούπερ Λίγκας (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα), το συγκεκριμένο ζεύγος είναι εκείνο που προκαλεί το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων, αφού εκτός των ονομάτων αποτελεί μια σημαντική «πρόβα» για το επίπεδο που βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στα «σαλόνια.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει από σήμερα με την πρόκριση παίρνοντας σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ για να συνεχίσει απερίσπαστος προς τις προκλήσεις που τον περιμένουν (Γιουρόπα Λιγκ, ντέρμπι με Παναθηναϊκό). Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, θα παρατάξει μια ενδεκάδα με αλλαγές, στο πλαίσιο του ροτέισον. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Τραϊανός Δέλλας θα εμφανίσει την Ένωση με την πληρέστερη δυνατή σύνθεση, αλλά με απόντες τους Κολοβέτσιο και Μπρέσεβιτς, καθώς ο πρώτος κρίθηκε ανέτοιμος και ο δεύτερος εμφάνισε πρόβλημα στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Νωρίτερα σήμερα (16:00) θα διεξαχθεί στο «Καυτανζόγλειο» ο αγώνας του Ηρακλή με τον Πανιώνιο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική πρόκριση επί του Αστέρα, μέσα στην Τρίπολη και τους γηπεδούχους να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή φετινή πορεία τους στη διοργάνωση, παίρνοντας ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. 

Πηγή: naftemporiki.gr