ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπρος: Πήγαν να βοηθήσουν και τους σκότωσαν!

Ένας 52χρονος και ένας 44χρονος έχασαν τη ζωή τους σε συμπλοκή έξω από μπυραρία σε περιοχή του Δήμου Ύψωνα, στη Λεμεσό της Κύπρου. Το διπλό φονικό σημειώθηκε όταν ένας τρίτος θαμώνας, 43 ετών, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από υπόπτους, έξω από μπαρ όπου νωρίτερα βρισκόταν με τους δυο του φίλους, οι οποίοι επενέβησαν για να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να δεχθούν τις θανατηφόρες μαχαιριές.

Σε ό,τι αφορά τον λόγο της συμπλοκής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου δήλωσε στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ραδιοφώνου του ΡΙΚ ότι εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, λίγες ημέρες πριν από την φονική συμπλοκή, είχε έρθει σε αντιπαράθεση με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο υπόπτων. Ο κ. Κυριάκου, είπε ότι λαμβάνονται καταθέσεις και έχει ληφθεί υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι δύο φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με τη συνοδεία μεγάλου αριθμού μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, οι οποίοι έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο, όχι όμως ότι τραυμάτισαν οποιονδήποτε.