ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λαγός» ο Σέρβος με τα 135 κιλά κοκαΐνης; Στα κινητά του όλος ο… καλός ο κόσμος!

Σας τα έγραφα σήμερα νωρίς το πρωϊ για τον τρόπο που γίνεται το παιχνίδι με την κοκαϊνη σε γνωστα στέκια. Μπουζούκια και κλάμπς. Και σήμερα ένας εκ των γνωστών λαγών των Νοτίων Προαστίων συνελήφθη απο τους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών μετά απο συντονισμένη επίθεση και έρευνα μηνών με 135 κιλά. Κιλά που σίγουρα δεν ήταν για προσωπική χρήση.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε οι αστυνομικοί τον ανακρίνουν στην ΓΑΔΑ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν, πώς πέρα απο τα όσα πεί ο ίδιος στους αστυνομικούς… πολλές απαντήσεις για το πώς δρούσε το κύκλωμα αλλά και πόσοι βοηθούσαν στην διακίνηση και την κατανάλωση θα δοθούν απο το κινητό τηλέφωνό του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατασχεθεί δυο κινητά τηλέφωνα αλλά και ένας φορητός υπολογιστής.

Στα κινητα υπάρχουν επαφές και συνομιλίες με πολύ γνωστά πρόσωπα τόσο της νύχτας αλλά και του θεάματος, με γνωστά μοντέλα αλλά και βίζιτες που έχουν περάσει πολύ καλά στο σπίτι που νοίκιασε πρίν απο λίγους μήνες στην Βάρκιζα μέσω Ίντερνετ ο Σέρβος συλληφθής. Ένας τύπος που ζούσε πολυτελέστατη ζωή με πρώτα τραπέζια σε στέκια της παραλιακής και μεγάλες «ζημιές» σε λουλούδια και γούστα.

Κάποιοι δεν πρόκειται να κοιμηθούν καλά σήμερα. Θα δώσει κόσμος ο νεαρός για να αποφύγει τα ζόρια; Μένει να το δούμε…

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos