ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 40χρονη που νόσησε από στρεπτόκοκκο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 40χρονη γυναίκα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η 40χρονη νόσησε από στρεπτόκοκκο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η γυναίκα , μητέρα τριών παιδιών, μεταφέρθηκε χθες στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου σε άσχημη κατάσταση με την υγεία της να επιδεινώνεται ραγδαία. Σημειώνεται μάλιστα πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τους οικείους της παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα την περασμένη εβδομάδα, οπότε και απευθύνθηκε σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος της χορήγησε αντιβίωση.

Η 40χρονη χειροτέρευε κάθε μέρα και περισσότερο και τελικά μεταφέρθηκε χθες, με υψηλό πυρετό και δύσπνοια στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση της.

Μετά από τις προσπάθειες των γιατρών για να τη σταθεροποιήσουν, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στη ΜΕΘ όπου τα ξημερώματα, υπέστη ανακοπή.

Οι γιατροί την επανέφεραν αλλά χρειάστηκε να μεταφερθεί ειδική αντλία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να υποστηριχθεί η καρδιά της.