ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάθος… άλλοθι! Ισχυρίστηκε ότι ήταν στη φυλακή την ώρα που έκλεβε αυτοκίνητα!

Δεν βρήκε και το καλύτερο… άλλοθι ένας 47χρονος στο Βόλο, ο οποίος κατηγορούνταν για κλοπές αυτοκινήτων και εκείνος ισχυρίστηκε πως ήταν στη φυλακή! Μόνο που έλεγε ψέματα και αυτό ήταν πολύ εύκολο να αποκαλυφθεί!

Ο 47χρονος δικαζόταν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ισχυρίστηκε ότι ήταν κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων την ημέρα εκείνη, όμως τον διέψευσε η διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματος!
Ο 47χρονος είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης της κλοπής που είχε γίνει στις 26 Μαΐου του 2015 στο Βόλο, καθώς όταν εντοπίστηκε το κλεμμένο όχημα βρέθηκε στο εσωτερικό του η άδεια κυκλοφορίας της συζύγου του!

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή και παράβαση του Κ.Ο.Κ., η οποία εκδικάστηκε μετά από σχεδόν πέντε χρόνια.
Στο δικαστήριο, ο 47χρονος οδηγήθηκε με χειροπέδες καθώς εκτίει ποινή για άλλες κλοπές. Στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε κλέψει το αυτοκίνητο και ότι δεν γνώριζε πώς βρέθηκε η άδεια της γυναίκας του μέσα.

Μια και αποδείχθηκε ότι εκείνη την περίοδο δεν ήταν στη φυλακή, κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 39 μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, ενώ επέστρεψε στο κελί του για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.