ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λαβράκι» σε ερειπωμένη αποθήκη στην Κέρκυρα! Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Μία ερειπωμένη αποθήκη σε περιοχή της κεντρικής Κέρκυρας χρησιμοποιούσε ένας αλλοδαπός, ο οποίος διακινούσε σημαντικές ποσότητες κάνναβης σε χρήστες του νησιού, για να κρύβει τα ναρκωτικά.

Οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας πληροφορίες, κρύφτηκαν γύρω από την αποθήκη και περίμεναν να εμφανιστεί ο διακινητής. Δεν επενέβησαν όταν μπήκε μέσα στην αποθήκη, αλλά καραδοκούσαν ώσπου να βγει, οπότε τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Αμέσως μετά, έκαναν έρευνα στο ερειπωμένο κτίσμα, στο οποίο ο δράστης είχε μεταφέρει δύο σάκους τους οποίους δεν είχε μαζί του όταν βγήκε.

Οι σάκοι βρέθηκαν κρυμμένοι προσεκτικά και στο εσωτερικό τους υπήρχαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εννέα κιλών και 700 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν, όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του αλλοδαπού και δυο κινητά που είχε στην κατοχή του ως μέσα για τη μεταφορά και την διακίνηση ναρκωτικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.