3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέων: Ο θάνατος από φυσικά αίτια έχει αποκλειστεί και για τα μικρότερα παιδιά

Ο θάνατος από φυσικά αίτια έχει αποκαλειστεί και για τα άλλα δύο παιδιά, πλην της Τζωρτζίνας, της οικογένειας στην Πάτρα, σημείωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ανέφερε πως για το θάνατο των μικρότερων παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα πως «υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες».

Σημείωσε πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει κάνει εξαίρετη δουλειά, δίνει ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

«Η αιτία θανάτου, – θα δείτε πάρα πολύ σύντομα – δεν θέλω να προκαταβάλλω ούτε την επιτροπή, ούτε τη συνάδελφο της δεύτερης νεκροτομής, είναι σίγουρη, είναι πολύ καλά δεμένη ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση για την Ίριδα, η ίδια η συνάδελφος έχει κάνει μια εξαίρετη δουλειά παρότι είχε τεχνικές δυσκολίες από πλευράς παθολογοανατομίας, έχει κάνει μια εξαίρετη δουλεία και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει μια ξεκάθαρη αιτία θανάτου» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τόνισε πως δεν βρέθηκε κεταμίνη στις εξετάσεις του πρώτου παιδιού και πως η εξέταση έγινε από το ίδιο εργαστήριο, με την ίδια μεθοδολογία και από τους ίδιους επιστήμονες που βρήκαν την εν λόγω ουσία στην εξέταση της Τζωρτζίνας.