ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήστεψε σπίτι καλώντας… κλειδαρά!

Θρασύταση ήταν μία νεαρή κοπέλα στην Μυτιλήνη, η οποία κάλεσε… κλειδαρά για να διαρρήξει ένα σπίτι.

Ούτε καν φαντάστηκε ένας κλειδαράς ότι η νεαρή και όμορφη κοπέλα που τον κάλεσε ζητώντας του βοήθεια γιατί είχε κλειστεί έξω από το σπίτι της στην πόλη της Μυτιλήνης δεν ήταν η… ιδιοκτήτρια! Έτσι, της άνοιξε την πόρτα, πληρώθηκε και έφυγε.
Η νεαρή είχε δει τον 67χρονο πραγματικό ιδιοκτήτη του σπιτιού να φεύγει και αμέσως κάλεσε έναν κλειδαρά, τον οποίο έπεισε ότι το σπίτι είναι δικό της και κλειδώθηκε απ΄έξω.

Μόλις άνοιξε ο κλειδαράς, μπήκε στο σπίτι, έψαξε όλα τα δωμάτια και άρπαξε μετρητά και πλήθος από κοσμήματα και συλλεκτικά νομίσματα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 27.000 ευρώ!
Η δράσης έσπευσε να εξαφανιστεί με την πλούσια λεία της, πριν επιστρέψει ο 67χρονος ο οποίος έπαθε σοκ όταν είδε ότι έλειπαν τα πάντα. Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που, βλέποντας ότι δεν είχε γίνει διάρρηξη, αναζήτησαν τους κλειθροποιούς της πόλης. Τελικά βρήκαν αυτόν που χρησιμοποίησε η νεαρή, ο οποίος έδωσε την περιγραφή της και ξεκίνησαν αναζητήσεις.
Τελικά η δράστης εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες. Πρόκειται για μια 23χρονη Ελληνίδα στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στον 67χρονο.