ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λοίζος: Λέτε μπούρδες – Ψινάκης: Και εσείς πίπ@ς! – Στα χέρια πιάστηκαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μαραθώνα! (βίντεο)

ΕΝΤΑΣΗ στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα: «Κεραυνοί» Ψινάκη!

Τα οικονομικά του δήμου Μαραθώνα άναψαν πάλι «φωτιές» στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα.

Ο Ηλίας Ψινάκης επισήμανε για άλλη μια φορά την τραγική  κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο δήμος και επέρριψε ευθύνες στην αντιπολίτευση για κακοδιαχείριση, ενώ είπε ότι οι οικονομικές υπηρεσίες είναι ανοιχτές και τα στοιχεία στη διάθεση του οποιουδήποτε. Από την πλευρά του ο τέως δήμαρχος Ιορδάνης Λοϊζος αμφισβήτησε τα στοιχεία αυτά.

Ο κ. ΨΙνάκης συνέχισε λέγοντας ότι τα στοιχεία βρίσκονται πλέον στα χέρια της εισαγγελέως διαφθορά κυρίας Ράικου, η οποία έχει αναλάβει και την έρευνα, ενώ υποστήριξε ότι πολύ σύντομα και νέες περιπτώσεις διαφθοράς θα έρθουν στο φως. Κάποια στιγμή η κόντρα των δύο αντρών ξεπέρασε τα όρια μιας συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου.

«Αν θέλετε να γλιτώσετε, μην απευθύνεστε σε μένα, μη μου λέτε κύριε Ψινάκη, γιατί απαντάω. Μιλήστε στην κάμερα, κάντε το σόου» είπε ο δήμαρχος και ο τέως δήμαρχος του απάντησε: «Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να γλιτώσω, θα απευθύνομαι σε εσάς, είτε ως κύριο Ψινάκη, είτε ως καλλιτεχνικό μάνατζερ, είτε ως ό,τι άλλο θέλετε».

«Εμάς δεν μας έχει παραδόσει κανείς τίποτα, μην λέτε τώρα μπούρδες. Μας παρδώσατε τίποτα; Εξαφανιστήκατε και βρήκαμε άδεια γραφεία και σβησμένα κομπιούτερ. Γι’ αυτό έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα, μην λες αηδίες βραδιάτικα» είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης στον κ. Λοΐζο, για να του απαντήσει: «Κι εσείς έχετε μια ακατάσχεση μπουρδολογία και εγώ ποτέ δεν σας κατηγόρησα για μπούρδες. Εγώ εμπιστεύομαι την κρίση του κόσμου. Να μας κρίνει ο κόσμος κ. Ψινάκη».

«Κι εσείς λέτε π@π@ς τωρα και μας έχετε φέρει σε αυτή την κατάσταση. Θα μας κάνετε και αντιπολίτευση;» του ανταπάντησε ο Ηλίας Ψηνάκης.

BINTEO-“Άστραψε και βρόντηξε” ο Ψινάκης by Enikos_gr

Στα χέρια πιάστηκαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μαραθώνα!

Όταν ο Σπύρος Λιβαθινός βρισκόταν στην έδρα και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την συζήτηση, ένας δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος παράκουσε ανέβηκε πάνω στην έδρα και τον χτύπησε στο κεφάλι!

Στην συνέχεια ακολούθησε πανδαιμόνιο, άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι μπήκαν στη μέση προκειμένου να τους χωρίσουν, όπως και έγινε.

Στο τέλος παρενέβη και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είπε ότι όλα αυτά είναι χυδαιότητες.

 

 

πηγή: star.gr, enikos.gr