ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαχαιρώθηκαν για ένα τσουβάλι τσάι!

Βγήκαν μαχαίρια για ένα τσουβάλι με τσάι στην Εύβοια, όπου ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στα μέλη δύο οικογενειών στην περιοχή Μετόχι.

Η διεκδίκηση ενός… τσουβαλιού που περιείχε δέκα κιλά τσάι, εξελίχθηκε σε συμπλοκή στην οποία χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια και κασμάδες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο εμπλεκόμενοι!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 70χρονος μαζί με τους δυο γιους του ηλικίας 44 και 39 χρόνων εισέβαλαν στο σπίτι ενός 74χρονου και τον κατηγόρησαν ότι τους έκλεψε το επίμαχο τσουβάλι.

Πάνω στον καυγά, ο 39χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός του τον 74χρονο, ο οποίος αντεπιτέθηκε χτυπώντας τον στην πλάτη με έναν κασμά!
Στον τόπο της συμπλοκής έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Κύμης, οι οποίοι συνέλαβαν τους δυο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας και νοσηλεύονται φρουρούμενοι με επιπόλαια τραύματα, ενώ κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Με την ίδια κατηγορία, συνελήφθησαν ο 70χρονος και ο 44χρονος γιος του μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 74χρονος, ο οποίος κατηγορείται και για κλοπή.