ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για τη ζωή δίνει 21 μηνών αγοράκι μετά από τροχαίο στον ΒΟΑΚ! Νεκρή η 59χρονη γιαγιά του

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΒΟΑΚ λίγο πριν την Λυγαριά στην Κρήτη και η 59χρονη, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν.

Η άτυχη 59χρονη, εκτός από τα σοβαρά τραύματα στα πόδια, είχε υποστεί και εσωτερικά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα που δυστυχώς στάθηκαν μοιραία για τη ζωή της.

Το 21ος μηνών εγγονάκι της νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και η 31χρονη μητέρα του μικρού αγοριού, ευτυχώς ελαφρύτερα.

Όπως έγινε γνωστό, το τροχαίο έγινε την ώρα που στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς. Ο 38χρονος οδηγός ενός μίνι-βαν, υπήκοος Συρίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του επί του ΒΟΑΚ και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το αγοράκι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα και το μικρό παιδί βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του ΙΧ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 38χρονος Σύρος συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: creta24.gr