ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνα στην Κρήτη οδηγούσε μεθυσμένη με τρία παιδιά στο αμάξι!

Στη σύλληψη μιας 38χρονης μάνας που οδηγούσε μεθυσμένη με τα τρία παιδιά στο αμάξι προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης, χάρη στον γιο της. Ειδικότερα, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος ekriti.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η 38χρονη μητέρα βρισκόταν στις Αρχάνες όπου φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ παρέα με μία φίλη της.

Στη συνέχεια έβαλε τα τρία παιδιά της στο αυτοκίνητο και οδήγησε υπό την επήρεια αλκοόλ. Κάποια στιγμή ο 12χρονος γιος της άρχισε να ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε η μητέρα του. Το αγόρι προσπαθούσε να την πείσει να ακινητοποιήσει το όχημα και κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα του για να του πει ότι η μητέρα του οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας στο αυτοκίνητο τόσο τον ίδιο όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια του.

Η 38χρονη μητέρα παρά τις συστάσεις του γιου της να σταματήσει, υποστήριζε πως “είναι καλά” και πώς “οδηγεί μία χαρά”! Όταν έφτασαν στον προορισμό τους και συγκεκριμένα στον Αη Γιάννη Χωστό, ο 12χρονος γιος ενημέρωσε σε έναν γείτονα ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και φόρεσαν χειροπέδες στην 38χρονη μητέρα. Από το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε αποδείχτηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένη και συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.