ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνδρα: Κλειστά νηπιαγωγεία και δημοτικά λόγω καύσωνα

Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας. Η αναστολή λειτουργίας κρίθηκε απαραίτητη για την προστασία των μαθητών, λόγω των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας

Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων), από αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Τα υπόλοιπα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας (Γυμνάσια, Λύκεια) λειτουργούν κανονικά, καθώς διεξάγονται σε αυτά Πανελλήνιες και ενδοσχολικές εξετάσεις και δεν έχουν πλήρες διδακτικό ωράριο.

Στα σχολεία που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα, θα υπάρχουν παγωμένα νερά για τους μαθητές και έχουν ελεγχθεί τα κλιματιστικά μηχανήματα των αιθουσών, προκειμένου να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του καύσωνα.

Επίσης για τις μέρες του καύσωνα το Δημαρχείο καθώς και τα δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, θα είναι ανοιχτά για τις ευπαθείς ομάδες.