ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνος Δασκαλάκης: «Να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου»

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την δίκη της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, βρέθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μόλις η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου εντόπισε με το βλέμμα της τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος απέφυγε να κοιτάξει, τόσο την ίδια, όσο και τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες κάθονταν πίσω από την κατηγορούμενη.

Μετά το πέρας της δίκης, ο Δασκαλάκης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, και όταν τον πλησίασε δημοσιογράφος του Star, το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου».

Στη δικαστική αίθουσα είχε προσέλθει μόνος του, ενώ ήταν η πρώτη φορά που συναντούσε την κατηγορούμενη μετά τις κατηγορίες για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου θα συνεχιστεί την Τετάρτη, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια για αναβολή.

Την Τετάρτη, πριν από τη δίκη,  η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στην ανακρίτρια, πριν από τη δίκη, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Ο πρώτος που θα καταθέσει στο δικαστήριο είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.