slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία σοκ από συγκρατούμενο του κρεοπώλη στο Μεσολόγγι! «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε!»

Όσα του είπε μέσα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ο 51χρονος αποκάλυψε ο Ρομά, ο οποίος κατέθεσε οικειοθελώς στις αρχές και η κατάθεσή του αξιολογείται από τις αρχές.

Όπως είπε, ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του κι έλεγε «τι έκανες ρε μ@@».

Αυτό του φάνηκε πολύ περίεργο και γι’ αυτό αποφάσισε να τον ρωτήσει γιατί τον κρατούν στα κρατητήρια.

Ο συγκρατούμενος του 51χρονου βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι αποκάλυψε ότι του είπε ότι το παιδί είναι νεκρό και δε θα το βρούνε.

Ο 51χρονος του απάντησε πως τον έχουν μέσα για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του, ενώ είπε ότι πάνε να τον μπλέξουν και με την εξαφάνιση του 31χρονου.

«Του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και ότι έχω κάνει φυλακή και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Με ρωτούσε αν με είχε δει κανένας, αν το είπε εγώ στην αστυνομία, γιατί το είπα και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό», είπε ο συγκρατούμενος του 51χρονου.

Στη συνέχεια εκείνος, όπως είπε, θέλησε να τον «ψαρέψει» για την υπόθεση του Μπάμπη και ο κρεοπώλης του είπε: «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε».

«Μου έλεγε συνεχώς “έμπλεξα”, ήταν ανήσυχος και αναστατωμένος. Τον ρωτούσα για το βράδυ που άφησε το παιδί και έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μου είχε πει τρία διαφορετικά πράγματα για το πού τον άφησα» είπε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Πάντως η κατάθεσή του αξιολογείται από την αστυνομία και διασταυρώνεται με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR