3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία σοκ για τη μητέρα στην Πάτρα! «Μέσα στην τρελή χαρά για φαγητό μετά τον θάνατο ενός παιδιού!»

Σαν μια ψυχρή γυναίκα την περιγράφουν όσα μαρτυρούν φίλες και γειτόνισσές της Ρούλας που την έζησαν από τα μαθηματικά της χρόνια

«Η Ρούλα με την αδελφή της πραγματικά μεγάλωσαν εδώ απέναντί μας, στην γειτονιά, με τον παππού και την γιαγιά, τους γονείς της μαμάς της. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Η γυναίκα που θυμάται την Ρούλα από μαθήτρια, την περιγράφει σαν ένα κορίτσι που ήθελε διαρκώς να τραβά την προσοχή. Η Ρούλα πραγματικά είναι ένα κορίτσι που ήθελε να φαίνεται πάντα, δημιουργούσε ίντριγκες ακόμα και με τον ίδιο της τον εαυτό. Το είδα αυτό, ότι Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη γενικά αυτή η κοπέλα ήταν αγέλαστη, αλλά δεν το έζησα το παιδί, δηλαδή μην πω έστω και μία λέξη παραπάνω από ό,τι ξέρω και θα έπρεπε να πω. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Πώς να το χαρακτηρίσω; Όχι αγέλαστα παιδιά, πώς να το πω ρε παιδί μου αδιάφορα. Σαν χαρακτήρες, αυτές οι κοπέλες, αδιάφορες. Αυτό όμως που έχει προκύψει τώρα, εντάξει κοντεύουμε να τρελαθούμε» είπε η γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, την είχε δει η κολλητή μου φιλενάδα, μες την τρελή χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή απλά σιώπησε, γιατί όλοι γνωρίζουν, και όταν έφυγε ξεκίνησαν το «μπούρου-μπούρου» και συζήταγαν όλοι την κατάσταση που συμβαίνει. Όλοι πιστεύουν ότι η ίδια φταίει. Η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες» ισχυρίζεται φίλη της μητέρας.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA