3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία σοκ! για τη Ρούλα Πισπιρίγκου! «Περιμένετε να φτιάξω το μαλλί και μετά θα γίνει η κηδεία»

Την δική της μαρτυρία αναφορικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα κατέθεσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» υπάλληλος του 1ου κοιμητηρίου της Πάτρας όπου έχουν θαφτεί η Μαλένα και η Ίριδα.

«Η μάνα και η αδελφή της Πισπιρίγκου ήρθαν και πέταξαν όλα τα πράγματα από τους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας. Είχαν έρθει το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, στις 06.45 και τα πέταξαν όλα τα πράγματα πάνω από το κοιμητήριο της Μαλένας και της Ίριδας. Η γιαγιά και η αδερφή της Πισπιρίγκου και πρέπει να ήταν και ο πατριός. Τα βρήκαμε πεταμένα όλα τα πράγματα. Και είχαμε βάλει στεφανάκια, είχαμε βάλει λαμπούλες, κεράκια, τα είχαμε καθαρίσει, τα είχαμε φτιάξει» είπε.

«Δεν την είχα δει ποτέ τη Ρούλα. Μόνο όταν πέθανε η Ίριδα έμαθα ότι είχε πάει στο κομμωτήριο πρώτα να φτιαχτεί. Είχε αλλάξει την ώρα. Τους είπε περιμένετε να φτιάξω το μαλλί και μετά θα γίνει η κηδεία. Ήμουν στην κηδεία της Ίριδας. Καμία σχέση ο Μάνος με τη Ρούλα. Η Ρούλα ήταν πολύ ψυχρή, δεν έκλαιγε. Ο Μάνος έκλαιγε, η Ρούλα ήταν σαν να έκλεινε την υποχρέωσή της» υποστήριξε.

Δείτε όσα είπε στο MEGA