3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία – σοκ μητέρας ανήλικης θύματος μαστροπών! «Ακόμη και όσοι το παραδέχθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι!»

Την απόγνωσή της εκφράζει η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, που ήταν ανάμεσα στα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως καταγγέλλει, οι δράστες έδιναν στα παιδιά ναρκωτικά για να τα ελέγχουν και τώρα, ακόμα και όσοι έχουν παραδεχθεί την εμπλοκή τους στην  στην υπόθεση, αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

«Η ζωή μας είναι μια κόλαση, όλο αυτό το διάστημα για να σώσουμε τα παιδιά μας»

«Εξοργίζομαι όταν ακούω ανθρώπους, που έχουν πάει με παιδιά, να βγαίνουν και να λένε ότι δεν γνώριζαν τίποτα. Είναι απαράδεκτο»

«Δεν παν να λένε ότι θέλουνε. Τα παιδιά μας ήταν στα δίκτυα τους, τα βάλανε όλο και περισσότερο μέσα σ ’αυτό το κύκλωμα»

«Στην αρχή δεν το καταλαβαίνεις. Μετά δεν το καταλαβαίνεις ότι το παιδί αυτό είναι μικρό; Που λες και ψέματα, γιατί υπάρχουν μηνύματα που το αποδεικνύουν ότι ξέρεις πόσο χρονών είναι.
– Δημοσιογράφος: Τι μηνύματα είναι αυτά;
– Αυτά τα μηνύματα λένε ότι ξέρει την ηλικία των κοριτσιών, ότι δεν φοβάται ότι θα του κάνει κανένας τίποτα.»

«Έχουμε κάνει τα πάντα. Εμείς κάναμε τους αστυνομικούς, κάναμε τους ντεντεκτιβς , εμείς δώσαμε τα στοιχεία στις αρχές για να βρουν αυτά τα πράγματα. Και πάλι έξω ήτανε. Ο αγώνας που κάναμε όλο αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει. Δηλαδή, σε κανέναν να μην τύχει. Γιατί και εμείς, πριν βγούμε σε αυτήν την πλευρά, λέγαμε «καλά, αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς; Μόνα τους είναι;» Και όμως, είναι μόνα τους, γιατί δεν υπάρχουν υποδομές σε αυτήν την πολιτεία, να βοηθήσουν τα παιδιά αυτά που είναι στους δρόμους. Οπότε περάσαμε και εμείς στην απέναντι όχθη»

Δημοσιογράφος: Το δικό σας το κορίτσι, τι σας έλεγε;

«Στην αρχή τους δίνει λεφτά, δεν τις πιέζει στην αρχή, αλλά πως θα κάνεις ένα παιδί, το οποίο βλέπουμε ότι δελεάζεται από το χρήμα και την χλιδάτη ζωή ; Οπότε του δίνουμε να κάνει και κάποια χρήση ουσιών. Έτσι το παιδί εθίζεται. Να, εδώ έρχεται η «ανταλλαγή» λοιπόν».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1