3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρίες για την αυτοκτονία του 19χρονου Νικόλα! Σατανιστικές τελετές και bullying!

Στην προσπάθειά του το «Τούνελ» να φωτίσει την υπόθεση του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, Νικόλα Ντουρτουρέκα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του, μίλησε με καθηγήτριά του στο ΙΕΚ όπου φοιτούσε, αλλά και με συμμαθήτριά του από το Λύκειο.

«Ο Νικόλας ήταν ο καλύτερός μου μαθητής, ήταν ένα παιδί ευδιάθετο αλλά στο δεύτερο εξάμηνο η συμπεριφορά του άλλαξε. Είχε σταματήσει να χαμογελά. Τον ρώτησα και δε μου είπε. Ο Νικόλας δεν ήταν δυνατόν να κάνει κάτι κακό στον εαυτό του. Φοβόταν ακόμα και την βελόνα» αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπαιδεύτριά του.

Η φίλη του νεαρού έμαθε για το τραγικό τέλος του από την εκπομπή, καθώς τελευταία τον είχε χάσει. Με τρεμάμενη φωνή αναφέρει πως στο σχολείο τους βίωνε bullying αλλά δε μίλαγε, «σαν να τα κατάπινε μέσα του».

Μιλάει για τη «φίλη» του άτυχου φοιτητή, η οποία είχε δηλώσει και στο «Τούνελ» πως δεν είχε κάποια σχέση με τον Σατανισμό και δεν ήξερε ποιος μύησε τον Νικόλα σε αυτόν.

«Αυτή ασχολιόταν με τέτοια, ντυνόταν παράξενα και φερόταν πολύ άσχημα. Φόραγε στον λαιμό της περίεργα σχήματα όπως πεντάλφα. Άκουγε τραγούδια σατανιστικά, δυνατά στο ηχείο για να τα περάσει και σε άλλα άτομα. Προσπάθησε να με κάνει όπως ήθελε, αλλά εγώ απομακρύνθηκα και μετά με έκραζε», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»