3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μας “έφαγε” 135.000 ευρώ για σκευάσματα με… νερό και γλυκόζη!» – Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την νέα υπόθεση με τον ψευτογιατρό, που υποσχόταν θεραπεία με βλαστοκύτταρα σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και μαζί με συνεργό του, απομυζούσαν χρηματικά ποσά, με πέντε από αυτούς τους ασθενείς να έχουν καταλήξει.

Θύμα του ψευτογιατρού μίλησε στο MEGA.

«Η περιπέτειά μου ξεκίνησε από το 2016 όταν βρέθηκε στον δρόμο μας αυτός ο άνθρωπος ο οποίος, μας έπεισε ότι στη Γερμανία υπάρχει θεραπεία, και γίνονται καλά οι ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας. Πήγαμε στη Γερμάνια με δικά μας έξοδα φυσικά, μας συνόδευσε και ο ίδιος. Έκανε μία εξέταση και η κόρη μου εκεί, και στη συνέχεια της είπαν ο γιατρός και ένας άλλος Γερμανός ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι θα γίνει απολύτως καλά. Πήγαμε σε ιατρείο, όχι σε κλινική. Μας είπαν ότι είναι γενετιστής αυτός και τελικά αποδείχθηκε ότι είναι ένας απλός παθολόγος. Ενάμιση χρόνο μας πήρε αυτή η ιστορία και μας «έφαγε» 135.000. ευρώ» ανέφερε αρχικά.

«Τα χρήματα τα δίναμε στον ίδιο, για τα φάρμακα. Τα φάρμακα ήταν ενέσιμα και τα έκανε 3 φορές την εβδομάδα προκειμένου να προετοιμάσει τον οργανισμό της να δεχθεί τα βλαστοκύτταρα. Από ότι αποδείχθηκε, γιατί κατέθεσα τα φάρμακα στην αστυνομία, περιείχαν νερό και γλυκόζη», συμπλήρωσε.

«Με πίστεψε η αστυνομία, του έκανε περιοριστικά μέτρα η αστυνομία να εμφανίζεται 3 φορές τη βδομάδα στο αστυονμικό τμήμα. Στην πορεία κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει. Άρχισα να το ψάχνω, είδα ότι ήταν φυσιοθεραπευτής. Εμφανίστηκε μία γυναίκα που έλεγε ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι θεραπεύτηκε από αυτόν τον γιατρό. Την έκοψε την θεραπεία της κόρης μου στην αρχή» κατέληξε η καταγγέλλουσα.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA