ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητές πλήρωσαν 22.000 ευρώ για πενταήμερη και τους «κρέμασε» το ταξιδιωτικό γραφείο!

Μία απίστευτη καταγγελία έχουν κάνει μαθητές ΓΕΛ στη Φλώρινα, οι οποίοι, όπως λένε,  πλήρωσαν το προβλεπόμενο ποσό για την πενταήμερη εκδρομή τους και καταγγέλλουν ότι το τουριστικό γραφείο τους «κρέμασε»!

Όλα συνέβησαν στο Αμύνταιο στη Φλώρινα με την εκδρομή των 50 περίπου μαθητών της Γ’ Λυκείου του τοπικού ΓΕΛ, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, τουριστικό γραφείο της πόλης τους «κρέμασε» και πλέον, φαίνεται πως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η πενταήμερη εκδρομή τους στην Κρήτη.

Όπως υποστηρίζουν οι μαθητές, το εν λόγω γραφείο εισέπραξε ήδη το ποσό των 22.000 ευρώ από τα παιδιά, αλλά επικαλέστηκε αδυναμία εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων! Πλέον, η πενταήμερη εκδρομή των παιδιών είναι στον αέρα, με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να κινούνται ήδη νομικά κατά του συγκεκριμένου πρακτορείου της Φλώρινας.

Σύμφωνα με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Αμυνταίου, η ιδιοκτησία του εν λόγω τουριστικού γραφείου αρνείται να τους επιστρέψει το σύνολο του ποσού, παρά μόνο 6.000 από τα συνολικά 22.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, οι ίδιοι έχουν έρθει σε συμφωνία με άλλο, γνωστό τουριστικό γραφείο της Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο, έστω και την τελευταία στιγμή, δέχεται να οργανώσει την εκδρομή, αλλά, φυσικά και δικαιολογημένα, ζητά και το ανάλογο χρηματικό ποσό.