3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κάταγμα κρανίου το μωρό που σκότωσε η 37χρονη μητέρα του! Τι είπε στον εισαγγελέα!

Από κάταγμα του κρανίου επήλθε ο θάνατος του 6 μηνών βρέφους, που έχασε τη ζωή του από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, στο Μακρυχώρι Ημαθίας.

Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή βρέθηκαν κακώσεις κεφαλής, κάταγμα κρανίου, καθώς και εκχυμώσεις και εκδρορές προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Το βρέφος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε φυσιολογική ανάπτυξη.

Στο μεταξύ, η 37χρονη οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας. Κατά τη μεταγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ ο εισαγγελέας τής απήγγειλε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για την Παρασκευή και παραμένει υπό κράτηση.

Ενώπιον της εισαγγελικής αρχής, η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Η ίδια, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.