ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η σύντροφος του Βάιου Βλάχου που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Ένα από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ήταν και ο Βάιος Βλάχος, που, μαζί με την σύντροφό του επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκημε το Intercity 62 και κάθισαν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια.

Ο Βαϊός Βλάχος από την Καρδίτσα σκοτώθηκε και η σύντροφός του δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο.

Ο Βαϊός Βλάχος και η κοπέλα του, πήραν το τρένο από τη Λάρισα. Είχαν επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του 34χρονου στην Καρδίτσα και το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Κάθισαν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια που μετά τη σύγκρουση διαλύθηκαν. Ο Βαϊός Βλάχος σκοτώθηκε ακαριαία και η κοπέλα του, νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου του 2023 θα γίνει η πολιτική κηδεία του 34χρονου Βάιου Βλάχου, στις 12:00 το μεσημέρι, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας. Η σορός του 34χρονου από την Καρδίτσα, που ήταν στη λίστα με τους αγνοούμενους, ταυτοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα η μητέρα του Βάιου προσπάθησε να επικοινωνήσει με το παιδί της, αλλά δεν απαντούσε και έτσι κάλεσε τη σύντροφο του γιού της, η οποία απάντησε, αλλά, όπως έλεγε, «δεν βλέπω πουθενά το Βάιο…».