ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με υπόμνημα απολογήθηκε ο Σούκουρης – Είχα επαφές με την Ξουλίδου, αλλά δεν προσπάθησα να την δωροδοκήσω

soukouris

Με υπόμνημα απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα ο Γιώργος Σούκουρης, για τα όσα έχει καταγγείλει σε βάρος του η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, περί απόπειρας δωροδοκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του, ο κ. Σούκουρης αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες. Παραδέχτηκε πως είχε επαφές με την κ. Ξουλίδου, ωστόσο, αρνείται πως επιχείρησε να την δωροδοκήσει με 2.3 εκατομμύρια ευρώ, όπως υποστήριζει η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Σούκουρης κατέθεσε το υπόμνημα στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ερευνά την υπόθεση των καταγγελιών περί δωροδοκίας βουλευτών με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στο υπόμνημά του, ο κ. Σούκουρης εμφανίζεται ως «απλός βιοπαλαιστής που προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του» και τονίζει πως οι συζητήσεις του με την κ. Ξουλίδου αφορούσαν τους Βορειοηπειρώτες, αλλά και «γενικά θέματα πολιτικής φύσεως». Για τα μηνύματα προς τη βουλευτή, μέσω του facebook, ο κ. Σούκουρης αναφέρει πως «έχουν παρερμηνευθεί».

Την ερχόμενη Τρίτη, ο κ . Σούκουρης αναμένεται να εμφανιστεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να απαντήσει προφορικά στις ερωτήσεις του.

Πηγή: ΑΠΕ