ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τις 6 Απριλίου οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Παράταση για μία εβδομάδα δίνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, με σχετική απόφαση της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη.

Οι εκπαιδευτικοί στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και την ομάδα ασύγχρονης εκπαίδευσης, προτείνεται να δημιουργούν τα ψηφιακά τμήματα στα οποία θα ενταχθούν οι μαθητές και να αναρτούν σχετικό υλικό σε αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τις σχετικές πλατφόρμες.

Για να παρακολουθήσει το παιδί σας την εξ αποστάσεως διδασκαλία θα πρέπει ως γονείς και κηδεμόνες να δημιουργήσετε για τα παιδιά σας ένα λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ( https://www.sch.gr/ ) → Εγγραφή μαθητών https://register.sch.gr/students/.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής θα σας ζητηθεί ο Αριθμός Μητρώου Μαθητή. Θα τον βρείτε στον Έλεγχο Προόδου του Α΄ τριμήνου ή προηγούμενων ετών, ακριβώς επάνω από το ονοματεπώνυμο του μαθητή. Για παιδιά της Α΄και Β΄Δημοτικού, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο, προκειμένου να σας δώσουν τον αριθμό μητρώου.