ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώνει 7,3 εκατ. ευρώ απόψε στις 22:00 – Τύχη μέσω διαδικτύου για παίκτη που κέρδισε 102.200 ευρώ

Το ποσό των 7,3 εκατ. ευρώ κληρώνει απόψε το mega τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ. Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το Facebook, το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, το tzoker.gr και το tzoker app.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ έχουν στη διάθεση τους λίγες ώρες ακόμη, έως τις 21:30, για να καταθέσουν τα δελτία τους και να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους είτε στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ είτε μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Την περασμένη Τρίτη, ένας διαδικτυακός παίκτης είδε την τύχη να του χαμογελά, καθώς με την online συμμετοχή του στο ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε 102.200 ευρώ.

Εύκολη online εγγραφή και κατάθεση δελτίου

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου γίνεται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tabletμπαίνοντας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ (δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android).

Όσοι παίζουν για πρώτη φορά ΤΖΟΚΕΡ μέσω του tzoker.gr, χρειάζεται αρχικά να κάνουν «εγγραφή» συμπληρώνοντας το email και τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα. Επιλέγουν το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμούν και δημιουργούν λογαριασμό, μέσω του οποίου καταθέτουν το δελτίο τους. Ανάλογα βήματα πρέπει να ακολουθήσουν και οι παίκτες που κατεβάζουν το tzoker app.