3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέλη της «ομάδας L» οι κακοποιοί που πυροβόλησαν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας! Γιατί έπεσαν οι σφαίρες

Η αστυνομία γνωρίζει τους Αλβανούς κακοποιούς που άρχισαν να πυροβολούν μέσα στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία το βράδυ της Τρίτης.

Πρόκειται για μια σκληρή συμμορία με το όνομα «ομάδα L», τα μέλη της οποίας έχουν τατουάζ το L.

Στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις trafficking, διακίνησης ναρκωτικών, προστασία καταστημάτων. Επίσης φέρονται να δούλευαν και στην προστασία διαφόρων trappers.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το newsit.gr, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία για να πάρουν χρήματα για προστασία. Ωστόσο, το εν λόγω μαγαζί φέρεται να πληρώνει άλλο άτομο, το οποίο βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού.

Όταν οι «άνθρωποι» του έμαθαν πως στο μαγαζί που ελέγχουν, πήγαν άλλοι να πάρουν λεφτά, έσπευσαν στο σημείο και άρχισε ο καβγάς μεταξύ των δύο συμμοριών Αλβανών.

Τότε, ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι, πυροβόλησε και έχασε τη ζωή του ο 37χρονος υδραυλικός που απλώς ήταν θαμώνας και δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε παρελθόν μεταξύ των δύο συμμοριών και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, όπου αρχικά είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα μπαίνει ο ένας στα λημέρια του άλλου, αλλά στη συνέχεια αυτό δεν τηρήθηκε.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ