ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σε μια μέρα πνίγηκαν στις θάλασσες πέντε άνθρωποι.

pente-anthropoi-exasan-th-zoh-tous-stis-thalasses

Μόνο χθες στις θάλασσες έχασαν την ζωή τους πέντε άνθρωποι. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία των Λιμενικών αρχών λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους στην Κέρκυρα, στη Ρόδο, στη Σάμο, στην Ηλεία και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Κέρκυρα, μια 82χρονη, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στη Ρόδου, 67χρονος, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην θαλάσσια περιοχή Μπούκας Παλαιοχωρίου, 71χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, επίσης χθες το μεσημέρι, και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης ν.Ηλείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Επίσης στη θαλάσσια περιοχή “Σκάλα” Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, 58χρονος, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Τέλος, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “Ταρσανάς” Σάμου, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 79χρονη, χθες βράδυ. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Σε όλες τις περιπτώσεις προανάκριση διενεργείται από τις Λιμενικές Αρχές.