ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Ελεύθερος και πάλι αφέθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης – Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη

Για πέμπτη μέρα αγνοείται ο Μπάμπης από το Μεσολόγγι. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε καταδικάστηκε  για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του και προσήλθε εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα ώστε να δώσει διευκρινίσεις για την κρίσιμη μέρα που εξαφανίστηκε ο νεαρός, αλλά αφέθηκε και πάλι  ελεύθερος πριν από λίγο, όπως είχε αφεθεί και νωρίτερα.

Στις έρευνες μπαίνει και ο  ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης αφού παραμένουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Το ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Όπως το πού ήταν ο 50χρονος  επί μία ώρα από την στιγμή που άφησε τον Μπάμπη στην εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων  στις 20.20 μέχρι την ώρα που εμφανίζεται και πάλι στο Μεσολόγγι. στις 21.40;

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης κλήθηκε από την οικογένεια να συμβάλει στις έρευνες ως τεχνικός σύμβουλος.

«Λέει στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται τι έκανε αυτήν τη μία ώρα και του ζητάω  να ανακαλέσει την μνήμη του για να βρούμε τον Μπάμπη» δήλωσε ο κ. Τσούκαλης.

O 50χρονος κρεοπώλης, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο, καταδικάστηκε το πρωί σε τέσσερις μήνες με αναστολή για το μαχαίρι που βρέθηκε επάνω του.

«Θα πήγαινα για λαγούς. Μέσα στην τσάντα με τα άλλα κυνηγετικά πράγματα έχω και αυτό το μαχαίρι και το χρησιμοποιώ για τα θηράματα. Είναι ένα μαχαίρι 10 εκατοστών με ξύλινη λαβή» ισχυρίστηκε ο 50χρονος.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Μπάμπη
Ένα δερμάτινο μπουφάν που βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή της εξαφάνισης έδωσε προς στιγμήν ελπίδα στους συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη.

«Βρέθηκε ένα δερμάτινο μπουφάν χρώματος καφέ αλλά δεν είναι του αδελφού μου γιατί το βρήκα στην ντουλάπα. Περνάμε δύσκολες ώρες και θέλουμε να βρεθεί ο αδελφός μου για να ηρεμήσει κι η μητέρα μας» δήλωση η αδερφή του αγνοούμενου Χριστίνα Κούτσικου.

Στο μικροσκόπιο τα κινητά
Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε, ότι είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων, καθώς και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό στο σπίτι του όταν πήγε να παραλάβει τον Μπάμπη.

Οι ερευνητές της Αστυνομίας προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε συσκευή τηλεφώνου που ενδεχομένως να είχε μαζί του, ώστε να εντοπίσουν την διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης.

Οι έρευνες παραμένουν άκαρπες για πέμπτη ημέρα.

Πηγή: Star.gr