ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την ομολογία «εκτοξεύτηκαν» οι followers του πιλότου στο Instagram! Πώς το εξηγούν οι ειδικοί!

Από τη στιγμή που ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν και ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία οι followers του στο Instagram  άρχισαν να αυξάνονται.

Αυτή τη στιγμή οι followers του προφίλ του έχουν ξεπεράσει τους 18.000.

Σχολιάζοντας αυτό το γεγονός, ψυχολόγος της αστυνομίας, εξήγησε στον ΣΚΑΪ πως ο κόσμος ζει όλο και περισσότερο μέσα από τα social χωρίς να ασχολείται με την πραγματική του ζωή ή θεωρώντας ότι η κανονική του ζωή είναι μέσα από το κινητό. «Το ζευγάρι αυτό ας πούμε στα social φαίνεται ένα πάρα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Παρόλα αυτά έχει συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός που δείχνει ότι το ζευγάρι μάλλον δεν ήταν τόσο αγαπημένο όσο φαίνεται στα social» δηλώνει ενδεικτικά.

Παράλληλα, αναφέρει πως υπάρχουν δύο ειδών ακόλουθοι. Οι περίεργοι και οι άλλοι που μπήκαν στο προφίλ προκειμένου να τον καταραστούν και να εκφράσουν την οργή τους.

«Από τα σχόλια στις 2-3 πρώτες αναρτήσεις φαίνεται ότι οι χρήστες του εύχονται ότι χειρότερο μπορεί να φανταστεί κάποιος και για αυτόν τον λόγο τον ακολουθούν. Επίσης τον ακολουθούν για να γράψουν τέτοια σχόλια και να δουν τι θα γίνει. Θα ανέβει κάτι άλλο; Θα απαντήσει κάποιος άλλος στο σχόλιο που έγραψα; Πόσες καρδούλες θα κάνουν στο σχόλιο αυτό;»